tisdag 27 april 2010

Trött

Idag var har vi varit till Åsa och fikat, vilket flickorna inte alls tyckte var så roligt. Dom är så blyga så det var mest gråt. Sen har vi varit och handlat, badat, ätit gröt och nu ligger dom och sover. Ska krypa ner snart jag med, det känns att man har varit vaken sen kvart i 4 i morse, är ganska trött måste jag erkänna. Imorgon har vi inga planer, vi får se vad dagen bjuder på.

1 kommentar:

Sandra-TvillingMamma sa...

Hehe, ja, det är jag allt :)

Tror att jag blev van med att vara ifrån de små eftersom jag fick släppa all kontroll över dem från första stunden. De var liksom inte "mina" förräns vi kom hem från sjukhuset 12 veckor efter de föddes. Jag har ju mått väldigt dåligt över sjukhusvistelsen osv så jag har fått börjat ta mig ut för att kunna vara mitt gamla jag emellan åt och det har faktiskt hjälpt mig att bli en bättre mamma, flickvän och vän för innan var jag jättedeppig och såg inte fram emot någonting och orkade knappt med barnen. Var faktiskt min psykolog som föreslog detta med att få egentid och så :)

Jag hann ju aldrig heller förbereda mig mentalt över att få två barn, och sen allt runt om kring.. Jag tror faktiskt att jag hade varit annorlunda om allt gått "rätt till".. :)