söndag 21 november 2010

Söndag

Den här veckan har faktiskt känts ganska lång. Robin har varit hemma och ledig i två veckor men det känns som längre, skönt att tiden inte har gått så himla fort för en gångs skull!
Nu har det äntligen blivit riktig vinter, det snöade hela dagen igår så nu har vi iaf några centimeter snö.
Jag ramlade igår, jag kan inte minnas när jag ramlade omkull sist! Iaf så hade vi varit till Malin, Emil och Sid och när jag kom hem var sulkyn blöt eftersom det snöade så jag ställde den i våran pyttelilla hall där vi har skohyllan. Senare när jag höll på att städa köket så skulle jag gå ut med soporna och jag brukar skynda mig när jag tar ut dom eftersom att ibland vill det droppa lite när man slängt något blött. Så när jag skulle försöka klämma mig förbi sulkyn så snavade jag på skohyllan och ramlade ner över den! Jag måste ha sett rolig ut! Skohyllan är gjord i metall så den blev lite knölig och jag fick ett litet blåmärke, annars gick det bra.
För att fortsätta på det "inte så roliga" som hände igår. När tjejerna badade igår kväll så bajsade Agnes i vattnet, det var tredje gången nu så det var inte så farligt, bara att ta upp dom, släppa ut bajsvattnet och tvätta dom ordentligt. Det var bara det att när jag hade tagit upp dom för att släppa ut vattnet så fortsatte hon att bajsa på golvet i badrummet, jag skrek till Robin att hämta Tove så att hon inte skulle få något på sig. Så jag tog Agnes som var full i bajs och ställde henne i badkaret och tvättade henne, sen tvättade jag Tove. Robin tog med sig barnen till vardagsrummet när jag skulle ta reda på olyckan på golvet i badrummet. När jag kommer ut i vardagsrummet så är jag ju sådär små less på bajs. När jag tittar mot ungarna som är nakna fortfarande, vad tror ni jag får se? Jo mer bajs! Långa spår av det både i vardagsrummet och vårat sov rum, och såklart en Agnes som är proppfull av bajs IGEN! Tove hade sån tur var inget alls på sig. Robin låg på soffan och tittade på tv och såg inte det som hände på golvet FRAMFÖR honom! Suck, jaha, in med ungen i badkaret IGEN. Sen blev det blöja på en gång kan jag säga.
Vilken tur att jag inte hade hunnit julstäda mer än köket.

Måste säga att jag blev mäkta besviken när jag hörde att idol-Jay hade rökt hasch. Han är ju så jävla bra, varför vara så dum att sätta något så stort på spel för att röka på en kväll!? Jag är både glad och arg över att han fick en andra chans i idol. Glad för att han är så jävla duktig på det han gör och arg för att han är en förebild för andra. Svagt gjort tycker jag.

Tjejerna vaknade halv sju idag så nu sover dom en stund igen och jag dricker en kopp kaffe, ska läsa lite bloggar nu.

Inga kommentarer: