fredag 11 juni 2010

Hjälp Sigge

Är det någon underbar människa som skulle vilja ta hand om våran katt, Sigge? Jag orkar inte ta mig an hans päls och eftersom att han är långhårig så blir han super tovig. Tycker så synd om honom så jag vill att någon som bryr sig mer ska ha honom. Han är utekatt, han är super snäll och hur mysig som helst! Snälla, kan någon ge honom ett nytt hem?


3 kommentarer:

Jennie sa...

ja som det känns nu så lär småtjejerna aldrig behöva få egna leksaker för Ronja har så hon kan drunka i det :P Köper ni 2 uppsättningar av alla leksaker? Har läst att vissa tvillingföräldrar gör det.. Ja det e jätteskönt att de kan äta själv redan, blir lite jobbigt om jag skulle mata de samtidigt som Ronja springer runt i huset, för hon e mer vild än tam ibland ;) Våra tjejer kom oxå 1 månad för tidigt så idag blev de 2 månader :)

Marie sa...

oj bor ni så trångt! jag som tycker vi bor för litet här, rummen räcker ju inte till ;) vill väl inte påstå att jag känner henne men jag har träffat henne förut.. :) hittade henne via en annan blogg som jag brukar följa. tycker de är så mysigt att läsa andra mammors och gravidas bloggar :) du då, vad gjorde du innan du fick flickorna då? man vet ju inte så mycket om dig nuförtiden :p kram

Jennie sa...

Ja annars skulle det nog bli lite jobbigt för de små liven den dagen de bröjar på dagis. E ju roligare att kunna köpa fler leksaker än dubbelt av allt, räcker väl att man köper dubbelt av kläder :)Min sambo e från Bollnäs från början men jag e från Skåne :) Har av någon anledning alltid kollat på hus i Glössbo, fast vi inte har någon kompling till det. Sambon tycker det e perfekt att bo här ute för han jobbar både i Söderhamn och Bollnäs :) E ni från Söderhamn från början eller?